Webdesign Server en PC Beheer Zeewolde Contact Stuur een E-mail Webdesign Zeewolde Home Webdesign Zeewolde PC en Serverbeheer Zeewolde Netwerkbeheer Zeewolde Pocesontwerp Zeewolde Cloud Computing Zeewolde Contact

Webdesign

Wij ontwikkelen in overleg met u een website op maat. Dit kan al vanaf € 200,- (ex. BTW) voor een eenvoudige site van enkele pagina's met een contactformulier. Een uitgebreidere site met het ontwikkelen van een huisstijl of een mobiele website behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bij ons wordt een website standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat u hiervoor geen jaarlijkse kosten voor hoeft te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Indien u reeds een website heeft nemen we het beheer hiervan, al dan niet met een nieuwe layout van u over.

Verder zijn we in staat om E-mail adressen e.d. op de juiste manier op uw PC's in te stellen en uw personeel wegwijs te maken in het ontvangen van formulieren en/of electronische bestellingen en indien nodig installeren we de benodigde PC's, ADSL aansluitingen en netwerken.

Middels statistieken is het mogelijk het gedrag van bezoekers op uw website vast te leggen en te analyseren welke pagina's achtereenvolgens worden bezocht. Hiermee is het mogelijk de inhoud van de site af te stemmen op de gebruikers ervan en het rendement van uw reclamecampagnes maximaal te maken.

Wij kunnen geheel naar uw wens een internet site bouwen of u ondersteunen met:

 
  • Het aanvragen domeinnamen.
  • Het aanvragen hosting en forwarding.
  • Het ontwikkelen en bouwen van een internetsite. Dit zowel zakelijk als privé.
  • Het plaatsen, beheer en onderhoud.
  • Het optimaliseren voor zoekmachines.
  • Het intepreteren van statistieken om het gedrag van bezoekers te verklaren en de site te verbeteren.
  • Een stuk training om zelf uw website te bouwen of te onderhouden. Ook als u al bent gestart en bent "vastgelopen".

 

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van door ons ontworpen en gebouwde websites met een korte omschrijving, de afbeeldingen geven een link naar de echte website.

Kindercoaching Zeewolde

 

 

De missie van Kindercoaching Zeewolde is om kinderen en jongvolwassenen met een ADHD of ADD stoornis zelfredzaam in het leven te zetten. Hierbij kun je denken aan school, werk, relatie, financiƫn, huishouden etc.

Decobeter

 

Decobeter

 

Decobeter is een toonaangevende leverancier op het gebied van zonweringssystemen in Zeewolde. Hun website wordt sinds 1995 door ons onderhouden.

 

van den Ende vertalingen

 

van den Ende vertalingen

 

Van den Ende vertalingen is een jong bedrijf dat met name is gespecialiseerd in gezondheid/medisch gerelateerde vertalingen. Eventuele andere vertaalonderwerpen zijn ook mogelijk.

 

Strijkservice Houten

 

Strijkservice Houten

 

Strijkservice Houten heeft eind 2012 haar deuren geopend en strijkt uw was in de regio Houten.

 

Cito Art

 

Cito Glas Dronten

 

Cito Art is een jong bedrijf wat leuke workshops verzorgt op het gebied van glas waar onder fusen, hot pot en kinderfeestjes.

Favier Media

favier

 

Helga Favier radioverslaggever / redacteur, trouwambtenaar, gastdocent: ‘De luisteraar een echt verhaal zo goed mogelijk laten beleven is de magie waar ik naar streef’

Wieger Favier freelance journalist / tekstschrijver‘ Een verhaal is pas af als ik geen vragen meer heb’

Acta Safety Professionals

 

Acta SP

 

acta Safety Professionals is dagelijks bezig om met een team van zeer ervaren deskundigen haar opdrachtgevers op het gebied van arbeidsveiligheid te adviseren, te ondersteunen, te begeleiden en de veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag binnen hun organisatie te optimaliseren.

 

Jacqueline Vrolijks Fotografie

 

Vrolijks fotografie

 

Al sinds 1990 maakt Jacqueline huwelijksreportages en familieportretten op locatie. Iedere keer weer een nieuwe uitdaging want ze houd niet van standaard patronen, ieder stel is anders zo ook ieder album.


Troost Catering

 

Troost Catering

 

Troost Catering verzorgt voor u alles voor de barbeque of bedrijfsfeest. Van het vlees en de drank tot het personeel dat na een geslaagde avond de rommel weer opruimt.

Cooks & Cooking

Cooks and Cooking

 

Cooks & Cooking is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel voor de Grootkeuken en Catering. Of dit nu voor één dag of voor meerdere maanden is. Zij vervullen direct uw tijdelijke openstaande vacature. Door de jarenlange know-how, flexibiliteit en professionaliteit zijn zij in staat van uw probleem hun uitdaging te maken.

Atelier Design & Foto

Atelier Design

 

Voor een nederlandse fotostudio is in verband met het openen van een filiaal in Duitsland binnen 2 weken een site ontwikkeld.

Fysiotherapeutisch Centrum Luxor

Fysio Luxor

 

Bij Fysiotherapeutisch Centrum Luxor staat de patiënt centraal: U moet zich na de behandeling beter voelen en in staat zijn beter te functioneren zodat U eerder of makkelijker aan het werk kunt, beter voor uzelf kan zorgen. U leert bij hun hoe U door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen.

Falknerei Reichsburg Cochem

Falknerei

 

Op de Reichsburg in Cochem wordt zomers een schitterende show met roofvogels gegeven die niet te vergelijken is met andere shows met deze dieren

El Barco Latino

El Barco Latino

 

El Barco Latino is een Grand Café en Zuid Amerikaans Restaurant in Zeewolde met Argentijnse en Mexicaanse specialiteiten. Via hun website laten ze de mensen thuis het water al in de mond lopen en als u er naar toe gaar moet u zeker hun spareribs eens proberen.

Citoh Glas

 

Cito Glas Dronten

 

Een betrouwbare partner met ruim 40 jaar ervaring in alle facetten van het product glas.

   
   

Ook voor diverse lokale verenigingen verzorgen wij tegen een aangepast tarief de website

Stichting Avondvierdaagse Zeewolde

 

De avondvierdaagse in Zeewolde

Gymnastiekvereniging de Zeesterren

 

Voor Gymvereniging de Zeesterren is een website gebouwd om hun huidige leden beter en sneller van informatie te kunnen voorzien.

Recentelijk is de site omgezet naar een nieuw design en een CMS systeem.

Music All Splash

 

Het pop- en musical koor van Zeewolde. Ga eens kijken bij een optreden!!

Oranjevereniging Zeewolde

 

Voor de oranjevereniging is ter ere van het bezoek van de koningin in 2006 een website gemaakt om hun activiteiten te promoten.

Straatspeeldag Zeewolde

Straatspeeldag

 

In het kader van sponsoring is een website gebouwd voor de organisatie van een straatspeeldag in Zeewolde.